<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1043
نویسنده : کامران وزیری
 
رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا با انتقاد از سناتورهای تندروی آمریکایی از آنها خواست با تصویب تحریم های جدید علیه ایران، آمریکا را به جنگ با ایران سوق ندهند.
 

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با درج مطلبی تحت عنوان "توافق با ایران را از بین نبرید" به قلم "کارل لوین" رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا و "آنگوس کینگ" سناتور مستقل عضو این کمیته از سناتورهای آمریکایی خواستند تا با تصویب تحریم های جدید علیه ایران توافق هسته ای موقت بین ایران و گروه 1+5 را به نابودی نکشانند.

این دو سناتور آمریکایی خطاب به سناتورها می نویسند: متوقف کردن برنامه هسته ای ایران 2 راه دارد، مذاکره یا اقدام نظامی.

این روزنامه ادامه می دهد: بطور شگفت انگیزی بعد از 34 سال در میانه مذاکرات با ایران به سر می بریم که نه تنها سکوت دیپلماتیک بین دو کشور را از بین برده بلکه فرصتی به وجود آورده تا بتوانیم برنامه هسته ای این کشور را متوقف کنیم. اما سناتورها به جای حمایت از این روند و مذاکرات در حال چرخاندن طرح هایی در کنگره هستند که خواستار اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران هستند اقدامی که می تواند این روند را بر هم بزند و بین آمریکا و متحدانش یک شکاف و دو دستگی به وجود آورد.

نویسندگان با اشاره به این نکته که حسن روحانی با وعده بهبود اوضاع اقتصادی در ایران روی کار آمده و برای تحقق این وعده خود خواستار کاهش تحریم ها از طریق مذاکره است از سناتورهای آمریکایی می خواهد تا با تصویب تحریم های جدید به این روند که بعد از سال ها حاصل شده آسیب نرسانند.

نیویورک تایمز می نویسد، تمامی شواهد و اظهار نظرها و اطلاعات نشان می دهد که افزایش تحریم ها علیه ایران نمی تواند موثر واقع شوند زیرا مسئله هسته ای ایران برای بسیاری در ایران با غرور ملی گره خورده است و همچنین توافقنامه هسته ای با ایران دارای مخالفانی در درون ایران است که تصویب تحریم های اضافی علیه ایران به مخالفان توافق ژنو این فرصت و بهانه را خواهد داد تا مخالفت های خود با آن را تشدید کنند.

نویسندگان معتقد هستند از دست رفتن این فرصت برای آمریکا موجب خواهد شد تا آمریکا برای رسیدن به اهداف خود در قبال ایران به برخورد نظامی با ایران متوسل شود امری که تمایلی برای آن ندارد.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: تصویب تحریم های جدید علیه ایران موجب خواهد شد که ایرانی ها به این نتیجه برسند که آمریکایی ها در مذاکرات حسن نیت ندارند و از مذاکرات خارج شوند یا ممکن است ایرانی ها را به اقدامی متقابل تحریک کند تا خواسته های خود در مذاکرات را بالا ببرند و فعالیت هسته ای خود را بیشتر توسعه دهند.

نویسندگان از دیگر تبعات احتمالی چنین اقدامی از سوی آمریکا را ایجاد شکاف بین متحدان و شرکای آمریکا در سطح جهان می دانند زیرا که تصویب تحریم های جدید علیه ایران برای متحدان آمریکا به این معنی خواهد بود که آمریکا قصد نابودی توافق هسته ای ژنو را دارد.

شایان ذکر است گروهی از سناتورهای تندروی آمریکایی بر خلاف توافق هسته ای ژنو قصد تصویب دور جدیدی از تحریم ها علیه ایران را دارند که به گفته وزیر خارجه کشورمان انجام چنین کاری به منزله مرگ توافق ژنو خواهد بود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: آمریکا،شیطان بزرگ،پیمان شکن بدعهد،فرصت طلب قلدر ,



بازدید : 1021
نویسنده : کامران وزیری
معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: یک مرتبه در آب‌های آزاد، یک ناو آمریکایی قصد بازرسی از کشتی تجاری ایران را داشت که ما بلافاصله ناوگروه‌ خود را به آنجا اعزام کردیم.
 
خبرگزاری فارس: پرواز پهپادهای ارتش بر فراز ناوگان دریایی آمریکا/ نصب جدیدترین موشک کروز بر روی شناورها/ ماجرای مواجهه ناوشکن ایرانی با ناو آمریکایی 

 گروه امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس- نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اعزام 29 ناوگروه در طول 5 سال اخیر به آبهای بین المللی ازجمله حلیج عدن، دریای سرخ، دریای مدیترانه، اقیانوس آرام، تنگه مالاکا و اقیانوس اطلس به عنوان یک «نیروی راهبردی»، وظیفه حفاظت از منافع کشور در ابهای دوردست و حراست از شناورهای تجاری و نفتکش ایرانی را برعهده دارد.

استفاده از تجهیزات مدرن و به روز در حوزه‌های راداری، شناوری، موشکی و پروازی در انجام ماموریتها در کنار ساخت انواع یگانهای مورد نیاز به خصوص شناورهای سنگین و زیرسطحی‌های سبک و نیمه سنگین، سامانه‌های موشکی و تعمیر و اورهال زیرسطحی‌های سنگین ازجمله مهمترین دستاوردهایی بوده که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از نیروهای قدرتمند و موثر منطقه معرفی کرده است.

در همین راستا امیر دریادار دوم سیاوش جره معاون عملیات نداجا در گفتگو با خبرنگاران دفاعی خبرگزاری فارس، ضمن تشریح وظایف و ارائه گزارشی از عملکرد این نیرو در سالهای اخیر، به برخی دستاوردهای جدید در حوزه دریایی نیز اشاره کرده است.

امیر سیاوش جره که خود یکی از افسران با سابقه یگانهای زیرسطحی است، پیش از این مسئولیت، فرماندهی منطقه سوم دریایی ارتش در «چابهار» را نیز برعهده داشته است.

 


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , ,
:: برچسب‌ها: نیروی دریایی ارتش , نیروی راهبردی ,



بازدید : 1257
نویسنده : کامران وزیری

 امروزه در جهان تجهیزاتی نظامی به ارزش بودجه برخی کشورهای کوچک ساخته می‌شود!

به گزارش ایسنا به نقل از سایت تابش کوثر، این تجهیزات را در ادامه بشناسید:

1. یک هواپیمای جنگی با قیمت 326.5 میلیون دلار در رتبه اول قرار دارد و همچنان در حال توسعه و پیشرفت است. نمونه‌هایی از این هواپیما برای آموزش خلبان‌ها ساخته شده و طراحی آن با ترکیبی از قدرت مانور و سرعت بالا که قادر است دیوار صوتی را بشکند انجام شده است.

این هواپیما در سه طرح اساسی ساخته شده است:

F-35A که دارای مشخصات فرود و برخاست عادی است.

BF-35 به گونه‌ای طراحی شده که می‌تواند برخاست سریع و فرود عمودی داشته باشد.

CF-35 نیز به گونه‌ای است که می‌تواند توسط ناوهای هواپیمابر پرواز کند و فرود بیاید.

2. در رتبه دوم گرانی تجهیزات نظامی، یک ناو قرار دارد به ارزش 101.8 میلیون دلار که به نام «مخرب» معروف است. این ناو، 350 پرسنل دارد و دارای موشک‌هایی همچون تاماهوک و اژدر و تکنولوژی مین‌یابی است. طول این ناو، 500 فوت و وزن آن 9.2 تن است.

3. یک زیردریایی اتمی نیز در رتبه سوم با قیمت 83.7 میلیون دلار قرار دارد. طول این زیردریایی، 377 فوت و وزن آن 7.8 تن است و 38 نوع سلاح مختلف دارد. در حال حاضر 8 فروند از این نوع زیردریایی در اقیانوس‌های جهان جولان می‌دهند.

4. یک هواپیمای جنگی دیگر با قیمت 57.8 میلیون دلار در رتبه چهارم گران‌ترین تجهیزات نظامی جهان قرار دارد؛ هواپیمایی که برای مسافت‌های طولانی طراحی شده است و می‌تواند 390 مایل دریایی را طی کند بدون آنکه بخواهد برای سوختگیری توقف داشته باشد. این هواپیما همچنین می‌تواند با سرعت 260 مایل بر ساعت حرکت کند و به طور عمودی مانند بالگرد بلند شود و بنشیند.

5. در رتبه پنجم، آخرین مدل موشک بالستیک با قیمت 53.2 میلیون دلار مشاهده می‌شود که نزد نیروی دریایی ایالات متحده آمریکاست و به گونه‌ای طراحی شده که برای استفاده نیروی دریایی انگلستان مناسب باشد. طول این موشک 44 پا، وزن آن 80 تن و برد پرتاب آن 4600 مایل است.

6. یک خودروی زرهی با قیمت 41.6 میلیون دلار در رتبه ششم گران‌ترین تجهیزات نظامی جهان جای دارد. طراحی این خودرو بر این اساس بوده که ضدگلوله و ضدمین باشد و تکنولوژی پیشرفته‌تری نسبت به خودروهایی داشته باشد که توسط نیروهای آمریکایی در افغانستان و عراق استفاده می‌شده است. این خودرو، دارای اندازه و شکل‌های متنوع است که البته همگی انواع آن ویژگی ضدمین و ضدگلوله بودن را دارند.

7. در رتبه هفتم، یک ناو هواپیمابر با قیمت 34 میلیون دلار است. این در حالی است که قیمت ناوهای هواپیمابر تا پیش از این از 9.8 میلیون دلار تجاوز نمی‌کرد. جالب توجه‌ترین مشخصه این ناو، وزن هزاران تنی و حجم آن است که با یک زمین فوتبال برابری می‌کند. مساحت کلی این ناو حدود 4.5 هکتار است و می‌تواند در آن واحد 75 هواپیما را حمل کند. این ناو دارای دو ژنراتور برق هسته‌ای است.

 


:: موضوعات مرتبط: نظامی , ,
:: برچسب‌ها: تجهیزات نظامی از رویا تا واقعیت!؟ ,



بازدید : 1051
نویسنده : کامران وزیری


:: موضوعات مرتبط: ورزشی , کاریکاتور , ,
:: برچسب‌ها: فوتبال , استقلال , تیم بدون حاشیه! ,



کاریکاتور / دست شیطان!!!
نوشته شده در 7 / 11 / 1392
بازدید : 1079
نویسنده : کامران وزیری



کاریکاتور / بازکن در رو اسد !!!
نوشته شده در 7 / 11 / 1392
بازدید : 1086
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 1145
نویسنده : کامران وزیری

زمین‌خواری‌های مربوط به استان تهران در لواسانات و‌ رودهن صورت گرفته و در حال حاضر نیز در حال پیشرفت است .

 

به گزارش ایسنا،‌ محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در گفت و گو با خبرنگار مجلس نیوز (پایگاه خبری فراکسیون اصول‌گرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی) گفت: تا پیش از این تنها زمین‌خواران مربوط به استان تهران مورد پیگرد قرار گرفته بودند اما به تازگی در استان‌های دیگر رسیدگی‌های قضایی شروع شده است.

 نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: در این بین نیز تعدادی از زمین‌خواران در استان‌های مختلف به دادستانی همان استان احضار و برخی از مسئولان محلی نیز در جریان رسیدگی به این پرونده احضار شده‌اند.

 پورمختار استان‌های تهران، گیلان و مازندران را دارای اولویت‌های رسیدگی توصیف و تصریح کرد: اراضی که در این داستان مورد تعرض قرار می‌گیرد از اساس اراضی ملی که متاسفانه بعضا مسئولان محلی و منطقه‌ای با هدف درآمدزایی از منابع طبیعی این اراضی را به کمیسیون ماده 100 برده و در آنجا با پرداخت جریمه یک یا دو میلیونی قضیه تمام می‌شود.

 وی از توقف ادامه زمین خواری در پرونده هایی که در کمیسیون اصل 90 مورد رسیدگی است و خبر داد: بازداشت شدگان این موضوع افراد منتسب به شرکت‌ها و افراد حقیقی نیز وجود دارند.

 رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب برای برخورد با این موضوع و تقدیر از همراهی مردم در راستای اطلاع رسانی به کمیسیون اصل 90 تاکید کرد: زمین‌خواری‌های مربوط به استان تهران در لواسانات و‌ رودهن صورت گرفته و در حال حاضر نیز در حال پیشرفت است .


:: موضوعات مرتبط: فرهنگی و اجتماعی , محیط زیست , ,
:: برچسب‌ها: زمین خواری , پدیده ای شوم , دست اندازی انسان حریص به طبیعت ,



بازدید : 1113
نویسنده : کامران وزیری

در چارچوب گروه موسوم به "منتفذین" کوفی عنان در راس هیاتی فردا (یک‌شنبه) وارد تهران می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گروه موسوم به متنفذین با انتشار بیانیه‌ای با عنوان "سفر متنفذین به ایران‌از ۶ تا ۹ بهمن" اعلام کرد: چهار تن از اعضای متنفذین در روز یک‌شنبه مصادف با ۶ بهمن ۱۳۹۲ به منظور برگزاری دیدارهایی با مقامات ایران به تهران سفر خواهند کرد.

این اولین سفر گروهی اعضای متنفذین به ایران محسوب می‌شود.

اعضای این هیات که به سرپرستی کوفی عنان هستند عبارتند از: مارتی آتیساری رییس‌جمهور پیشین فنلاند و برنده جایزه صلح نوبل، دزموند توتو اسقف اعظم بازنشسته کیپ تاون و برنده جایزه صلح نوبل و ارنستو زدیلو رییس جمهور پیشین مکزیک.

" متنفذین " گروهی از رهبران مستقل هستند که مرحوم نلسون ماندلا در سال ۲۰۰۷ آن‌ها را گرد هم آورد تا از تجربه جمعی و نفوذ خود برای گسترش صلح، عدالت و حقوق بشر در سراسر جهان بهره بگیرند.

هدف از این بازدید سه روزه ترغیب و ترفیع روحیه از نو شکل گرفته و پذیرا برای گفت‌وگو بین ایران و جامعه‌بین‌المللی و هم‌چنین بررسی راه های گسترش همکاری در مورد مسائل منطقه اعلام شده است.

این گروه گفته‌اند: متنفذین پیشرفت‌های مثبت اخیر را فرصتی تاریخی و استراتژیک جهت پایان بخشیدن به سال‌ها خصومت میان ایران و جامعه بین‌المللی و از نو ساختن روابط بر اساس اعتماد و احترام متقابل محسوب می‌کنند. هرچند که معتقد هستند که ایجاد اعتماد نیاز به زمان دارد و باید از طریق حسن نیت و کوشش‌های مستمر دو جانبه صورت گیرد.

متنفذین با رهبران ایران به‌منظور گفت‌وگو در مورد روش‌های مسالمت‌آمیز رفع‌ کشمکش و اختلاف‌های فرقه‌یی در منطقه‌ تبادل نظر خواهند کرد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , قدرت منطقه ای , رایزنی گروه منتفذین ,



و حالا گزینه نظامی!
نوشته شده در 5 / 11 / 1392
بازدید : 1116
نویسنده : کامران وزیری

مفاد توافق ژنو آنقدر برای آمریکایی‌ها مهم است که عدم اجرای آن توسط ایران، برای آن‌ها قابل تحمل نیست.

خبرگزاری فارس: و حالا گزینه نظامی! 

 به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، سید عابدین نورالدینی امروز شنبه 05/11/92 طی یادداشتی در روزنامه وطن امروز نوشت: جان کری صراحتا ایران را به حمله نظامی تهدید کرد. او گفت در صورتی‌که ایران تعهدات خود در توافق ژنو را اجرا نکند؛ گزینه نظامی مطرح می‌شود. چند نکته مختصر درباره این اظهارنظر جان کری باید مورد توجه قرار بگیرد:

1- این تهدید تنها یک گزاره است برای اینکه ثابت شود توافق ژنو همان چیزی است که آمریکایی‌ها می‌خواهند. مفاد توافق ژنو آنقدر برای آمریکایی‌ها مهم است که عدم اجرای آن توسط ایران، برای آنها قابل تحمل نیست. آمریکایی‌ها اجرای تعهدات ایران را می‌خواهند و آنقدر این موضوع برای‌شان مهم است که ایران را تهدید به گزینه نظامی می‌کنند! مفاد توافق ژنو آنقدر برای آمریکا مهم است که چماق گزینه نظامی را بالای سر ایران نگه‌داشته تا آن را انجام دهد! آنهایی که منفعلانه «هولوکاست هسته‌ای» را «پیروزی هسته‌ای» تلقی می‌کنند؛ اکنون در برابر این تهدید جان کری چه توجیهی خواهند داشت. تهدید جان کری فضای ذهنی و الگوی رفتاری آمریکایی‌ها را نشان می‌دهد. فضایی که معتقد است تفسیر یکجانبه خود از توافقنامه ژنو باید در عمل اجرا شود.

2- به نظر می‌رسد توافقنامه ژنو عملا ایران را در مسیری قرار داده که گزینه زنگ‌زده ‌نظامی علیه کشور حداقل به روی کاغذ و در لفظ پررنگ‌تر شده است. یعنی اکنون با توافق ژنو گزینه نظامی بیشتر از سایر گزینه‌های اوباما روی میز خودنمایی می‌کند! آمریکایی‌ها برای تحقق آنچه در انتهای توافقنامه ژنو دیده‌اند؛ ایران را تهدید به جنگ می‌کنند. قاعدتا این موضع ثابت آمریکایی‌ها در طول مسیری است که بر اساس توافق ژنو باید طی شود. مسیر توافق ژنو مسیر نگران‌کننده‌ای است. اگرچه جمهوری اسلامی ایران این قبیل اظهارات را بلوف می‌داند اما آنچه باید مورد توجه قرار بگیرد؛ مطرح شدن بحث گزینه نظامی است. تعهداتی که کشور را در معرض تهدید جنگ قرار می‌دهد؛ قابل انطباق بر عقلانیت و تدبیر نیست. به عبارتی قرار بود دیپلماسی، فشار تحریم را کم کند اما سایه جنگ را بیشتر کرد!

3 - جان کری همتای آمریکایی آقای دکتر ظریف است. کری از اهرم قدرت نظامی برای پیشبرد اهداف خود پشت میز دیپلماسی بهره می‌برد یا لااقل توان نظامی کشور خود را به عنوان یکی از پارامترهای اثرگذار در معادلات دیپلماتیک قلمداد می‌کند. به همین دلیل یکی از بهترین شرایط برای آنها؛ قرار گرفتن کشورها در مسیری است که گزینه نظامی را موجه و مطرح می‌کند. به معنای شفاف‌تر، آنها مذاکراتی را دوست دارند که بتوانند در آن مذاکرات از قدرت نظامی خود بهره ببرند. در ایران اما آقای ظریف معتقد است با یک بمب آمریکا توان دفاعی ایران از بین می‌رود! به عبارتی ظریف همان چیزی را می‌گوید که آمریکایی‌ها دنبال آنند. آقای ظریف البته حتما تفاوت تهدید نظامی قبل و بعد از توافق ژنو را می‌داند. ظریف حتما می‌داند تهدید به حمله نظامی علیه کشوری با 196 کیلوگرم اورانیوم 20 درصد با تهدید همان کشور بدون اورانیوم 20 درصد چه تفاوت‌هایی دارد. تعهد ایران به نابودی اورانیوم 20 درصد و اجرای آن بزرگ‌ترین نگرانی آمریکا و اسرائیل را از بین برد و فضا را آماده کرد تا اکنون جان کری با فراغ بال ایران را به حمله نظامی تهدید کند. و نکته آخر اینکه آقای ظریف بالاخره به تفسیر متفاوت آمریکایی‌ها اعتراف کرد. البته پیش‌تر گفته می‌شد تفسیر متفاوت آمریکایی‌ها برای آرام نگه‌داشتن تندروهای آمریکایی است. اکنون اما به نظر می‌رسد آقایان کمی در این موضع تجدیدنظر کرده‌اند. او در داووس گفت: تفسیر آمریکایی‌ها متفاوت از آن چیزی است که در توافق ژنو آمده است. آقای ظریف البته اکنون باید به این موضوع بیشتر توجه کند که تفسیر متفاوت آمریکایی‌ها صرفا یک تفسیر متفاوت نیست. بلکه یک تهدید بزرگ است. تهدیدی که برای تحقق تفسیر خود بر طبل جنگ می‌کوبد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: توافقنامه ژنوٍ , بازی دوگانه غرب , تهدید نظامی ایران ,



بازدید : 1033
نویسنده : کامران وزیری

هیئت سوری امروز (شنبه) در مذاکرات با هیات مخالفان در یک اقدام تاکتیکی ریاست خود را تغییر داد و بشار جعفری، نماینده سوریه در سازمان ملل به جای ولید معلم، وزیر خارجه سوریه نشست و مذاکرات را ادامه داد. این اقدام اعتراض هیات مخالفان را به همراه داشت چرا که آنها معتقدند دولت سوریه عمدا سطح مذاکرات را کاهش داده است.

 به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) این تغییر در هیات سوری از آن رو صورت گرفته است تا به طرف مقابل نشان دهد که سطح مذاکرات باید فنی شده و از چهارچوب سیاسی خارج شود؛ علاوه بر آن از نگاه دولت سوریه دلیلی ندارد تا یکی از مقامات عالی رتبه حکومت سوریه در مقابل هیاتی بنشیند که چندین بار ترکیب خود را عوض کرده و فردی را به ریاست هیات نشانده‌اند که فاقد وزنه سیاسی در بین ائتلاف مخالفان نظام است.

 امروز هم چنین بحث آتش بس و پایان محاصره برخی از شهرها و روستاها به میان آمد. از جمله هیات مخالفان از طرف مقابل خواسته است تا به محاصره شهر حمص پایان داده و ارسال کمک‌های انسانی را تسهیل و خروج مجموعه‌های مسلح وابسته به ائتلاف را تضمین و تسهیل کند.

 این در حالی است که از نگاه دولت سوریه درخواست آتش بس و پایان محاصره از سوی مخالفین به حمص محدود شده زیرا آنها تلاش دارند تا به هر وسیله ممکن مجموعه‌های مسلح خود را از این منطقه به سلامت خارج کنند.

 در مقابل این سوال وجود دارد که اگر دولت سوریه به محاصره حمص خاتمه دهد آنگاه آیا محاصره مناطقی مثل فوعه، نبل و الزهراء در نزدیکی حلب که بیش از 9 ماه در محاصره مجموعه‌های مسلح است خاتمه می‌یابد؟ براساس اطلاعات موجود در پی درگیری‌ها و نبردهای مسلحانه اخیر بین مجموعه‌های مسلح، نیروهای وابسته به جبهه اسلامی اخیرا به محاصره فوعه، نبل و الزهراء خاتمه داده و نیروهای خود را برای جنگ با داعش به جاهای دیگری منتقل کرده و در مقابل نیروهای داعش محاصره این سه منطقه را که شیعه نشین هم هستند، ادامه داده‌اند.

 سوال هیات سوری اینجا است که اگر ارتش سوریه به محاصره حمص پایان دهد آیا ائتلاف مخالفان قادر است تضمین دهد که مناطقی از این دست نیز از محاصره مجموعه‌های مسلح خارج شود؟

 در همین نقطه است که هیات دولت سوریه در ژنو طرف مقابل را به یک چالش جدی کشانده است تا نشان دهد که هیات ائتلاف مخالفان نظام هیاتی سیاسی هستند که بر بسیاری از امور میدانی و صحنه‌های نبرد تسلط ندارند و این مجموعه‌های مسلح تروریستی مستقل از ائتلاف هستند که زمام امور را به دست دارند. از همین جا هیات دولت سوریه به ریاست بشار جعفری این بحث را مطرح کرده‌اند که موضوع مبارزه با تروریسم و مجموعه‌های مسلح تکفیری باید در دستور کار قرار گیرد تا راه برای اجرای برخی مطالبات باز شود.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: کنفرانس ژنو2 ) , به نام سوریه به کام غرب!!! ,