<جادوی حماسه
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 932
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: دولت میانمار شرایط را برای روهینگیایی‌ها بدتر کرده است

یک فعال میانماری گفت رهبر میانمار که برنده جایزه صلح نوبل است، شرایط زندگی را برای اقلیت مسلمان روهینگیا سخت‌تر از گذشته کرده است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک فعال میانماری گفت که گرفتاری‌های مسلمانان روهینگیا بعد از روی کار آمدن آنگ سان سوچی رهبر حزب حاکم میانمار بدتر شده است.

مائونگ زرنی، فعال میانماری در گفت‌وگو با گروه «بین‌الملل فارس» تاکید کرد با شدت گرفتن خصومت‌های دولت میانمار علیه اقلیت مسلمان رروهینگیا از 25 آگوست، هر هفته 100 هزار روهینگیایی را از سرزمین خود فراری داده است. 

این فعال میانماری اضافه کرد، حاکمیت سوچی بر میانمار این برنده جایزه صلح نوبل، محصول مستقیم رسانه‌هایی غربی و فعالیت‌های غرب بوده که هدف آن دسترسی بیشتر به کنترل نظامی نژادگرایانه است که در ظاهر بوداییسم ارائه شده است. 

وی درباره شرایط بد زندگی مسلمانان روهینگیا در هند و بنگلادش نیز اشاره کرد و گفت داخل میانمار، مسلمانان روهینگیا در دو وضعیت بدی زندگی می‌کنند که یا در زندان‌های وسیع هستند و یا در کمپ‌ها به سر می‌برند. 

این فعال میانماری به «بین‌الملل فارس» گفت، مسلمانان روهینگیا هیچ آزادی آمد و شد نداشته و تمام وجوه زندگی آنان کاملا تحت کنترل مقامات نظامی میانمار است.

وی افزود، مسلمانان روهینگیا در میانمار محدودیت‌های آمد و شد فراوان دارند و ازدواج و داشتن فرزند آنان نیز تحت کنترل است و دسترسی مسلمانان به دارو و غذا بسیار محدود است. 

این فعال میانماری گفت تجاوز فردی و گروهی به زنان و دختران روهینگیایی بسیار شایع است و در شرایط کاملا غیر انسانی زندگی می‌کنند و این شرایط را قتل عام دانست

مائنگ زرنی فعال روهینگیایی و مشاور مرکز اروپایی مطالعات افراط‌گرایانه درباره رویکرد دولت میانمار که مسلمانان وهینگیا را در میان 135 اقلیت این کشور نپذیرفته گفت، بیان داشت این لیست حکومت میانمار تنها برای توجیه اقدامات ارتش میانمار و ساختن این بهانه بوده که میانمار با تهدیدات دائمی مواجه است. 

وی در ادامه تصریح کرد، با وجود آنکه اسلام در میانمار برای مدتی طولانی دین صلح‌جویانه بوده اما حکومت نژادگرای بودایی میانمار برای مانیتور و کنترل جامعه مسلمانان، شدیدا گسترش و حتی تعمیر و نوسازی مساجد مسلمانان را کنترل می‌کند.


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: میانمار، دولت ضدحقوق بشر ,



بازدید : 832
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: تبریک پیروزی اخیر ارتش و نیروهای مسلح سوریه/ قدردانی بشار اسد از حمایت‌های ملت و رهبری ایران

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در دیدار با بشار اسد پیروزی اخیر ارتش و نیروهای مسلح سوریه را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تروریسم هرچه سریع‌تر از سراسر خاک سوریه ریشه کن شود.

 

به گزارش حوزه امنیتی و دفاعی خبرگزاری فارس،‌ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و هیات همراه با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه دیدار و گفت و گو کردند.

دراین دیدار سرلشکر باقری پیروزی اخیر ارتش و نیروهای مسلح سوریه را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تروریسم هرچه سریع تر از سراسر خاک سوریه ریشه کن شود.

وی بر ادامه حمایت های جمهوری اسلامی ایران از ملت و دولت سوریه تاکید کرد.

رئیس جمهوری سوریه از حمایت‌های همه جانبه مقام معظم رهبری و دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران از سوریه در مبارزه با تروریسم قدردانی کرد.

بشار اسد از سرلشکر باقری خواست تا سلام و درود گرم و صمیمانه وی را به رهبر معظم انقلاب، دولت و ملت ایران ابلاغ کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران، سوریه، جبهه مقاومت ,



بازدید : 933
نویسنده : کامران وزیری

امیر سرتیپ امیر حاتمی

 
وزرای دفاع ایران و روسیه در تماس تلفنی با تاکید بر مبارزه جدی با تروریسم بین المللی و منطقه ای خواستار استمرار همکاری های دو کشور در این زمینه شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ امیر حاتمی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران و ارتشبد سرگئی شایگو وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه در گفتگوی تلفنی، آخرین وضعیت روابط و همکاری های دفاعی دو کشور، تحولات منطقه ای، بین المللی و مبارزه با تروریسم را مورد تبادل نظر قرار دادند.

 امیر حاتمی در این گفتگوی تلفنی با بیان اینکه توسعه همکاری های دفاعی فی ما بین جایگاه ویژه ای در دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران دارد گفت: بالا بردن قدرت و توان دفاعی دو کشور جهت تحکیم امنیت و آرامش در محیط پیرامونی، منطقه ای و بین المللی از اولویت های مهم همکاری های تهران-مسکو به شمار می رود.

وزیر دفاع کشورمان با اشاره به اینکه عدم پایبندی دولت آمریکا به برجام ، جهان را به سوی نا امنی سوق می دهد اظهار داشت: عصبانیت و تشدید فشارهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران ناشی از همکاری های دو کشور در مبارزه با تروریسم بین المللی به ویژه در کشور سوریه است که طرح های مختلف و خطرناک آمریکا را متوقف ساخته اند.

امیر سرتیپ حاتمی همچنین با تشکر از مواضع و حمایت دولت روسیه از نقش سپاه پاسداران در مبارزه با تروریسم گفت: سپاه بازوی قدرتمند جمهوری اسلامی ایران، دولت ها و ملت های منطقه در مبارزه با تروریسم است و هیچ عاملی قادر نیست سپاه را از این مسئولیت بازدارد.

در این گفتگوی تلفنی وزیر دفاع روسیه با تبریک انتصاب امیر حاتمی به عنوان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران بر مبارزه جدی با تروریسم بین المللی و منطقه ای تأکید کرد و خواستار استمرار همکاری های دو کشور شد.

ارتشبد سرگئی شایگو به حمایت قاطع جمهوری فدراسیون روسیه از برجام اشاره کرد و اظهار داشت: پایبندی دولت ایران به توافق هسته ای مورد تائید دولت روسیه بوده وضرورتی به لغو و خروج دیگران از برجام دیده نمی شود.

در پایان این گفتگو وزرای دفاع دو کشور بر استمرار هماهنگی ها در مبارزه علیه خشونت، تروریسم و افراطی گری در منطقه و جهان تأکید کردند


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران-روسیه-شرکای راهبردی ,



بازدید : 857
نویسنده : کامران وزیری

آرم سپاه.jpg

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با قدردانی از حمایت‌های آحاد مختلف مردم و مسوولین در پاسخ قاطع به اباطیل رییس جمهور آمریکا علیه این نهاد انقلابی، بر عزم و اراده خود در مبارزه بی‌امان با نظام سلطه و صهیونیسم و توسعه‌ توان دفاع موشکی کشور تاکید کرد.

به گزارش ایسنا در بخشی از این بیانیه آمده است: مواضع خصمانه رییس جمهور یاغی و سبک مغز آمریکا در اهانت به ملت ایران و اعمال تحریم های ظالمانه جدید علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نشان از شکست سیاست های اهریمنی سردمداران کاخ سفید و رژیم صهیونیستی برای تغییر نقشه منطقه و تجزیه و تضعیف کشورهای اسلامی و عصبانیت آنها از نقش آفرینی سپاه در این عرصه دارد.

این بیانیه وحدت و اجماع ملی در حمایت های گسترده از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و محکومیت عربده کشی های ترامپ را معنادار توصیف و تصریح کرده است: این نهاد مردمی براساس رسالت ذاتی و انقلابی خود مصمم تر و مقتدرتر از گذشته، مبارزه بی امان خود با نظام سلطه و صهیونیسم را ادامه داده و در دفاع از انقلاب اسلامی و مصالح و منافع ملی کشور،لحظه ای درنگ نخواهد کرد.

این بیانیه در پایان با سپاس از الطاف مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و قدردانی از حمایت آحاد ایرانیان به ویژه مراجع عظام،روسای قوا، حوزه های علمیه، دانشگاهها، احزاب و جریان های سیاسی، نخبگان و چهره های فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی و نیز هموطنان عزیز خارج از کشور و پاسخ قاطع آنان به شیطان بزرگ تاکید کرده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پشتوانه‌ عظیم ملت ایران، تحت فرماندهی مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله العالی) همراه با سایر نیروهای مسلح و مدافع انقلاب، "بنیان مرصوص" ، "فدایی مردم "و  "سپر حوادث" فراروی کشور بوده و به فضل الهی و به کوری چشم دشمنان به ویژه آمریکا و شبکه خبیث صهیونیسم بین الملل، نفوذ منطقه ای و اقتدار و توسعه‌ی توان موشکی جمهوری اسلامی که در شرایط تحریم کامل رقم خورده است نیز با شتاب بیشتر ، بدون وقفه ارتقاء و تداوم خواهد یافت.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی - بازوی پرتوان ولایت ,



بازدید : 954
نویسنده : کامران وزیری

نتیجه تصویری برای نساجی مازندراننتیجه تصویری برای استقلال

استقلال و نساجی در شرایطی در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف هم می‌روند که این دیدار به نوعی یک تقابل خانوادگی است.

به گزارش ایسنا، مرحله یک هشتم نهایی جام‌ حذفی با دیدار استقلال تهران و نساجی ‌قائم‌شهر آغاز می‌شود. این دیدار با استقلالیزه شدن نساجی در دو فصل اخیر به نوعی یک دیدار خانوادگی محسوب می‌شود. مهدی پرهام مالک کنونی باشگاه نساجی، چند سال قبل جزو کسانی بود که با استقلال همکاری داشت. او فصل قبل با محمود فکری کاپیتان اسبق استقلال لیگ یک را استارت زد اما در ادامه با او به مشکل خورد تا به سراغ مربی بومی برود. در این فصل مهدی پاشازاده، مدافع پیشین استقلال و تیم ملی را که کارنامه خوب مربی‌گری در لیگ‌های یک و دو ایران دارد به عنوان سرمربی تیمش انتخاب کرد. مالک نساجی در ادامه با آوردن فرزاد مجیدی به عنوان سرپرست تیم، بار استقلالی بودن تیمش را بالاتر برد.

نساجی در لیگ یک نتایج خوبی کسب کرده و با ۱۹ امتیاز در رده دوم جدول رده‌بندی قرار گرفته است. آن‌ها در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی موفق شدند پارس جنوبی، صدرنشین لیگ برتر را در ضربات پنالتی شکست دهند تا یکی از شگفتی‌های جام حذفی را رقم بزنند.

حال این تیم سرخ‌پوش استقلالی باید به مصاف استقلال اصلی برود که برخلاف نساجی لیگ یکی، شرایط خوبی در لیگ برتر ندارد. آبی پوشان پایتخت که با آمدن سرمربی آلمانی امیدوارند به روزهای خوبشان بازگردند در مرحله قبل جام حذفی توانستند گل‌گهر سیرجان را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهند. البته در آن دیدار هنوز علی‌رضا منصوریان سکان هدایت استقلال را بر عهده داشت اما عمر مربیگری‌اش به تقابل با پاشازاده قد نداد تا شفر جایگزین او شود. شفر در چند روز اخیر با آزمون و خطا به دنبال پیدا کردن ترکیب مناسب برای تیمش بوده تا با این اوصاف احتمالا هواداران استقلال شاهد ترکیبی متفاوت از این تیم مقابل نساجی باشند.

استقلال برای این دیدار مصدوم خاصی ندارد و تنها مجتبی جباری مقابل نساجی حضور ندارد.

تیم‌های استقلال و نساجی جمعه ۲۸ مهر ساعت ۱۶:۴۵ در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می‌روند.

 


:: موضوعات مرتبط: ورزشی , ,
:: برچسب‌ها: لیگ جام حذفی-استقلال تهران-نساجی مازندران ,



بازدید : 1014
نویسنده : کامران وزیری



بازدید : 980
نویسنده : کامران وزیری

امیر حاتمی

به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، ارتشبد حلوصی آکار رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه که به تهران سفر کرده است. درمورخه 96/7/12 با حضور در محل وزارت دفاع کشورمان با امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران دیدار و پیرامون مسائل دو جانبه، منطقه ای و بین المللی گفتگو کرد.

امیر حاتمی در این دیدار با اشاره به سابقه طولانی مدت دوستی ایران و ترکیه و برخورداری دوملت از اشتراکات تاریخی، دینی و فرهنگی گفت: ترکیه از جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی- دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است.


وزیر دفاع کشورمان با بیان اینکه امروز غربی‌ها با همراهی رژیم صهیونیستی، نسخه جدیدی برای منطقه پیچیده اند، افزود: آمریکا و اسرائیل پس از شکست سناریوی داعش، راهبرد تجزیه کشورهای منطقه را در دستور کار خود دارند اما ایران و ترکیه به عنوان دو کشور مهم و تاثیر گذار منطقه، اجازه تحقق سناریوی جدید را به آنها نخواهد داد.


:: موضوعات مرتبط: نظامی , امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , ترکیه , شرکای راهبردی ,



بازدید : 948
نویسنده : کامران وزیری

حیدر العبادی.jpg

نخست وزیر عراق با تاکید بر موضع ثابت بغداد نسبت به همه پرسی استقلال اقلیم کردستان عراق به دولت این اقلیم نسبت به استقرار نیروهای نظامی پیشمرگ در استان کرکوک هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق به دولت اقلیم کردستان این کشور نسبت به عواقب تشدید تنش‌ها به ویژه پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر تجمع نیروهای نظامی  پیشمرگ کرد در استان کرکوک هشدار داد.

وی در ادامه افزود: اطلاعات در دست ما به تجمع نظامیان نیروهای پیشمرگ در کرکوک اشاره دارد ما این اقدام را  خطرناک وغیر قابل قبول در همه مناطق مورد نزاع میان بغداد و این اقلیم می دانیم. دولت عراق هرگونه تنش و انتقال نیروها به مناطق مورد نزاع را رد می‌کند.

وی از دولت اقلیم کردستان عراق خواست تا اقدامات فوری‌ برای عادی‌سازی اوضاع اتخاذ کند و اجازه دهد که نیروهای عراقی به این مناطق بازگردند.

حیدر العبادی تصریح کرد که اداره این مناطق باید به طور مشترک  اما تحت رهبری دولت فدرال در بغداد صورت گیرد. وی تاکید کرد: ما سیاست بلعیدن زمین و قرار گرفتن در عمل انجام شده به زور اسلحه را نمی پذیریم.

نخست وزیر دولت عرق اظهار داشت : نیروهای پیشمرگ کرد  کنترل استان کرکوک و تعدادی از مناطق مورد درگیر در عراق را به‌خاطر آشوب‌های امنیتی در این کشور  پس از تسلط داعش بر تعدادی از استان‌های عراقی ، در دست گرفته‌اند.

وی گفت: موضع ما در راستای مخالفت با برگزاری همه‌پرسی اقلیم کردستان عراق ثابت است و اجرای گفتگوها منوط به لغو همه‌پرسی و پای‌بندی به قانون اساسی است.

العبادی همچنین خاطرنشان کرد: نظر و دیدگاه مراجع دینی واضح و قاطع است آنها از وحدت و یکپارچگی عراق و پای‌بندی به قانون اساسی حمایت می‌کنند.

وی در ادامه افزود: اقدامات و تصمیمات دولت فدرال در خصوص همه‌پرسی باهدف مجازات کردن شهروندان کرد صورت نگرفته بلکه به نفع آن‌ها و همه عراقی ها است.


:: موضوعات مرتبط: امنیتی , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: عراق،منطقه کردستان، سودای تجزیه!!! ,



بازدید : 875
نویسنده : کامران وزیری

نصرالله

 سخنان اخیر دبیر کل حزب الله لبنان و هشدار شدید اللحن به نتانیاهو و کابینه وی درباره جنگ افروزی، محافل صهیونیست را سرگردان و مبهوت کرد.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- فرزاد فرهادی: سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان از مناسبت عاشورا استفاده کرد و آمادگی کامل مقاومت لبنان برای هر رویارویی احتمالی با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد. وی در راستای بازدارندگی در مقابل تل آویو شدیدا به دشمن صهیونیست هشدار داد که اگر کوچکترین حماقتی در جنگ مرتکب شود بهای سنگینی را خواهد پرداخت.

نصرالله اعلام کرد: «نتانیاهو و کابینه وی ارزیابی درستی از جنگ پیشرو ندارند و از مساحت و میادین جنگ اطلاعی ندارند. آنها نمی دانند که اگر جنگی را شروع کنند پایان آنرا نمی توانند رقم بزنند».

در واقع تهدید دبیر کل حزب الله به مثابه اعلان تثبیت معادلات و موازین جدید در نتیجه پیروزی محور مقاومت است. مراکز مطالعاتی و راهبردی رژیم صهیونیستی و غربی به افزایش قدرت حزب الله در نتیجه جنگ ضد داعش در سوریه و منطقه اذعان دارند. سید حسن نصرالله این بار یهودیان را از صهیونیست ها جدا کرد و به آنها هشدار داد که هیزم جنگ احمقانه نتانیاهو نشوند.

این موضع گیری دبیر کل حزب الله چندی پس از مانورهای رژیم صهیونیستی با مشارکت هزاران نظامی این رژیم برگزار شد که در آن راههای اشغال کردن لبنان تمرین شده بود.

در این میان محافل صهیونیست دچار تشتت و اختلاف درباره برخورد با حزب الله شده اندمحافل صهیونیست دچار تشتت و اختلاف درباره برخورد با حزب الله شده انددر حالی که برخی بر لزوم جنگ فراگیر ضد لبنان اصرار دارند و اینکه حملات به حزب الله در سوریه بی اثر بوده است. برخی دیگر بر لزوم حمله به حزب الله قبل از بازگشت از سوریه اصرار دارند اما ژنرالهای اسرائیلی هرگز این طرح های غیرقابل اجرا را نمی پسندند و آنرا شبیه پناه بردن به آتش برای در امان ماندن از گرما می دانند.

این هشدار دبیر کل حزب الله لبنان نگاه تحلیلگران را مجددا به خود مشغول کرد.

سرکیس ابوزید تحلیلگر سیاسی لبنانی به النشره گفت: نصرالله با علم و آگاهی از تناقضات موجود در اسرائیل بر روی نقطه ضعف آنها دست گذاشت. سید به خوبی می داند که در داخل اسرائیل افرادی منتظر مواضع وی هستند و حرفهای وی را قبول می کنند و از همین رو یهودیان داخل اسرائیل را مورد خطاب قرار داد.

وی افزود: نصرالله از یهودیان غیر صهیونیست خواست که حساب خود را صهیونیستها جدا کند و فلسطین اشغالی را ترک کنند و به کشورهایی که آمده اند بازگردند تا هیزم جنگ کابینه نتانیاهو احمق نشوند. این حرف حساب شده ای بود و به مثابه بازدارندگی معنوی بود تا دست به ماجراجویی و جنگ نزنند. دشمن می داند که موشک های حزب الله به هر نقطه ای از فلسطین اشغالی می رسد.

عبدالباری عطوان تحلیلگر بارز جهان عرب در رای الیوم نوشت: «وقتی سید حسن نصرالله به یهودی ها توصیه می کند که فورا فلسطین اشغالی را ترک کنند، آیا باید بگوییم که جنگ در شرف وقوع است؟ رهبر حزب الله چه اسراری را می داند که دیگران از آن مطلع نیستند؟ آیا جنگی که از آن سخن می گوید قرار است در پاسخ به تلاش برای تقسیم عراق و تجزیه منطقه صورت بگیرد یا اینکه در پی خروج ترامپ از توافق هسته ای با ایران؟

عطوان با اشاره به هشدارها، موضوع، پیش بینی ها، مواضع صریح و آشکار در خصوص آینده منطقه عربی و تغییراتی که ممکن است در نقشه کشورها و مرزهای آن و جنگ هایی که ممکن است ایجاد شود که در سخنان دبیرکل حزب الله لبنان گنجانده شده بود تأکید کرده که سخنرانی اخیر سید حسن نصر الله مانند سخنرانی های پیشین او نبوده است.

عطوان می نویسد: سید حسن برای اولین بار میان صهیونیسم و یهودیان تفاوت قائل شده و می گوید که اولی یک جریان اشغالگر نژاد پرستانه استسید حسن برای اولین بار میان صهیونیسم و یهودیان تفاوت قائل شده و می گوید که اولی یک جریان اشغالگر نژاد پرستانه است و دومی از ادیان آسمانی که لایق و شایسته احترام است. تأکید او بر این بود که نبرد حزب الله با صهیونیسم است نه یهودیان اما به یهودیان هم هشدار داد که وارد طرح و برنامه های آمریکایی ها نشوند زیرا می خواهند از آنها (یهودیان) به عنوان آتش جنگ بعدی در منطقه استفاده کنند.

تحلیلگر برجسته فلسطینی می نویسد که سید حسن نصرالله با اشاره به طرح نتانیاهو برای گرفتار کردن منطقه در جنگی دیگر که نه می دانند به کجا ختم می شود و چه مناطقی را شامل می شود، به گونه ای از جنگ پیش رو سخن می گوید که گویی قرار است این جنگ فردا آغاز شود.

وی افزود: جنبش مقاومت حزب الله یک جنبش نهاد محور، با بانک های استراتژیست های برتر، یک مرکز تحقیق و بررسی و بیش از اینکه یک حزب باشد شبیه به یک دولت است. روابط ائتلافی مستحکمی با قدرت های منطقه ای از جمله ایران دارد و بدون شک اطلاعات و تحقیقات گسترده ای دارد که باعث شده استراتژی و راهبرد دفاعی خود را بر اساس آن تنظیم کند و وقتی سید حسن از یهودی ها می خواهد که فلسطین را ترک کنند و به آنها هشدار می دهد که آتش جنگ احمقانه نتانیاهو نباشند و تأکید می کند که شاید حالا وقتی برای خروج از فلسطین برای آنها باقی مانده باشد و آنها در اراضی اشغالی امنیت نخواهند داشت، این سخنان را در چارچوب جنگ روانی مطرح نمی کند بلکه این اظهارات از سوی کسی بیان می شود که قرار است وارد جنگی قریب الوقوع شود.

عطوان نوشته هشدار های سید حسن را باید در چارچوب تصمیمی که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای خروج از برجام قرار است بگیرد، بررسی کرد. ترامپ می خواهد به بهانه عدم پایبندی ایران به توافق هسته ای در نیمه اکتبر از این توافق خارج شود. خروج آمریکا از توافق هسته ای به معنای اعلام جنگ است زیرا بار دیگر می خواهند تحریم های اقتصادی را علیه ایران اعمال کند و در پاسخ ایران هم غنی سازی اورانیوم را از سر خواهد گرفت و با توجه به پایان جنگ علیه تروریسم، این مسأله احتمال درگیری نظامی را از هر زمان دیگری بیشتر می کند.

 

 


:: موضوعات مرتبط: بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: حزب ا , , , , خط مقدم مقاومت ,



بازدید : 1037
نویسنده : کامران وزیری

خبرگزاری فارس: قدرت‌های خارجی و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد یک «اسرائیل جدید» در منطقه هستند/برگزاری همه‌پرسی در کردستان عراق خیانت به منطقه

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای برگزاری همه‌پرسی در کردستان عراق را خیانت به منطقه و موجب تهدید آینده آن، خواندند و تأکید کردند: ایران و ترکیه باید در مقابله با این حادثه، هر اقدام ممکن را انجام دهند.

 به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه(96/7/12) در دیدار رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهوری ترکیه و هیئت همراه، با تأکید بر لزوم افزایش همکاری‌های اقتصادی دو کشور،  توافق و همکاری ایران و ترکیه در مسائل مهم دنیای اسلام را بسیار مهم و اثرگذار خواندند و با اشاره به منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی از برگزاری همه‌پرسی در منطقه کُردستان عراق، خاطرنشان کردند: آمریکا و قدرت‌های خارجی، غیرقابل اعتماد و به دنبال ایجاد یک «اسرائیل جدید» در منطقه هستند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به مشکلات جدی در جهان اسلام از شرق آسیا و میانمار تا شمال افریقا، گفتند: در مقابل این مشکلات، اگر ایران و ترکیه در مسئله‌ای به توافق دست پیدا کنند، آن توافق قطعاً محقق خواهد شد و نفع آن به هر دو کشور و به دنیای اسلام خواهد رسید.

ایشان با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌های اقتصادی دو کشور، افزودند: متأسفانه با وجود ظرفیت‌های فراوان، سطح همکاری‌های اقتصادی در چند سال اخیر هیچ پیشرفتی نکرده و باید در این خصوص، بیش از پیش تلاش و فعالیت کرد.

رهبر انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از همکاری‌های ایران و ترکیه در اجلاس آستانه و روند رو به بهبود قضایای سوریه در اثر این همکاری‌ها، افزودند: البته مسئله داعش و تکفیری‌ها به این شکل پایان نخواهد یافت و حل این مسئله، نیازمند یک برنامه بلندمدت و واقعی است.

ایشان در ادامه، برگزاری همه‌پرسی در کردستان عراق را خیانت به منطقه و موجب تهدید آینده آن، خواندند و با اشاره به عوارض درازمدت این اقدام برای همسایگان، تأکید کردند: ایران و ترکیه باید در مقابله با این حادثه، هر اقدام ممکن را انجام دهند و دولت عراق نیز باید در این قضیه به صورت جدی، تصمیم‌گیری و اقدام کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، «همکاری، همفکری و تصمیم‌های واحد و جدی سیاسی و اقتصادی» از سوی ایران و ترکیه در مقابله با این قضیه را بسیار مهم دانستند و خاطرنشان کردند: نگاه آمریکا و دولت‌های اروپایی به این موضوع با نگاه ایران و ترکیه کاملاً متفاوت است و آمریکا مایل است که همواره یک عامل ایذایی علیه ایران و ترکیه در اختیار داشته باشد، بنابراین به آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها و مواضع آنها به هیچ‌وجه نمی‌توان اعتماد کرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور ترکیه افزودند: همچنان که اشاره کردید، از حوادث اخیر در درجه اول رژیم صهیونیستی و بعد از آن، آمریکایی‌ها سود می‌برند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دشمنان برای مشغول‌سازی ایران و ترکیه و دور کردن دو کشور از مسائل مهم منطقه، افزودند: قدرت‌های خارجی و بویژه رژیم صهیونیستی به‌دنبال ایجاد یک «اسرائیل جدید» در منطقه و بوجود آوردن وسیله‌ای برای اختلاف و نزاع هستند.

ایشان تأکید کردند: باید با نگاهی بلندمدت و راهبردی به قضایای اخیر، تصمیمات جدی و سریع گرفت و در قالب اقدام واحد، با این موضوع مقابله کرد.

در این دیدار که حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان نیز حضور داشت، «رجب طیب اردوغان» رییس جمهوری ترکیه با تأکید بر لزوم ایجاد اتحاد قدرتمند بین ایران و ترکیه در منطقه، گفت: در مذاکرات با رئیس جمهور اسلامی ایران در خصوص سوریه و عراق توانستیم به جمع‌بندی برسیم.

رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به لزوم اقدامات مشترک و همزمان ایران، ترکیه و عراق در مسئله کردستان عراق، گفت: بر اساس اسناد و شواهد غیرقابل انکار، آمریکا و اسرائیل در خصوص مسئله کردستان به یک توافق کلی رسیده‌اند و بارزانی با برگزاری همه‌پرسی، خطایی غیر قابل بخشش مرتکب شد.

اردوغان با بیان اینکه به‌جز اسرائیل، هیچ‌کس کردستان عراق را به رسمیت نشناخته است، گفت: همسایگان عراق، قطعاً نمی‌توانند این تصمیم را قبول کنند، بنابراین مسئولان کردستان عراق از این پس قدمی نمی توانند بردارند و راه رهایی نخواهند داشت.

رئیس‌جمهور ترکیه با بیان اینکه آمریکا، فرانسه و اسرائیل می خواهند کشورها را در خاورمیانه تجزیه، و از این شرایط به نفع خود بهره برداری کنند، خاطرنشان کرد: آنها برای سوریه نیز همین نقشه را دارند و اتحاد و تصمیم واحد ایران و ترکیه در این خصوص بسیار مهم است.

اردوغان با تأکید بر لزوم افزایش همکاری‌های اقتصادی دو کشور تا سطح 30 میلیارد دلار، افزود: کارهای فراوانی وجود دارد که می‌توانیم با همکاری یکدیگر انجام دهیم اگرچه عده‌ای از گسترش این همکاری‌ها خوشحال نخواهند شد و تلاش خواهند کرد که این گام‌های مثبت را متوقف کنند.

رئیس‌جمهور ترکیه ابراز امیدواری کرد با برگزاری سالانه شورای راهبردی در ایران و ترکیه، تصمیمات و توافقات به طور جدی عملیاتی شود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی و اجتماعی , بیانات مقام معظم رهبری , بین الملل , ,
:: برچسب‌ها: ایران , ترکیه , شرکای راهبردی ,